♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 22, 2012

2 Monthsarry . 3 Purple roses for you ♥♥♥


Hello readers :)

hari niy kite bangun awal sikit ^^ kecoh kan . haha ! mestii , kalau tak tu pukul 12 pun belum tentu aku ade niat nak bangun lagi xD  thank you Shamrin Aris kejutkan kite :') terharu sikit . haha . k dah-2 .
semalam pheww , sumpah penat wa cakap lu . seriously tak larat . ramai gila customer -.-
kelam kabut la dibuatnye . tapi staff ramai . ade jugak yang baek hati turun padang sebab masing-2 tau malam tu mesti ramai orang datang . terime kaseh sudi membantu . meh sayang sikit :*

Dedicated this to : Shamrin Aris :)



yunk , Happy Monthsarry :)
thank you for being the best companion for these 2 MONTHS .
sorry lah sebab saye ni kadang-2 garang sikit . haha . sikit je kan . tak pernah marah awak lebih-2 pun ,
sorry jugak sbb saye terlalu busy kadang-2 bile awak dah tido baru saye balek . 
and , thank you terime saye ape ade nye :')
ehem-2 bile nak masuk minang nih ? HAHA ! xD
awak balek Kelantan tu jangan getik nak carik gewe laen kat sane eh .
saye cepuk awak kang -.-
kite rindu awak sangat-2 tahu . 
balek sini cepat ea . kite tunggu :')
take care sayang , i love you too and always do .
may Allah guide both of us to His way , amin  :)

# 3 purple roses ? rahsie kerajaan sikit ;)