♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 2, 2011

Thank you for playing with my HEART :')

Assalamualaikum readers :) okay , malas nak mukadimah macam semalam . straight forward okay :) errr , eh shit lah . semalam elok je nak susun ayat . bile lappy dah ade dpan mate terus otak blank -.- okay , seriously thank you encik A for playing with my heart for the hundreds times even kite dah takde ape-2 pun awak still boleh mainkan perasaan saye kan ? well , saye salute awak . congrats . saye lah yang bodoh selame ni -.-'

jujo , yes i still in love with you . kalau ade lelaki lain yang nakkan saye , saye akan utame kan awak dulu . because u are my ex . tipu lah cakap tak sayang kan ?

 bile orang tanye saye , saye sayang awak lagi or tak ,
saye just cakap tatau .
sebab saye taknak fikir . sakit hati bile fikir pasal sayang saye kat awak yang tak pernah awak hargai .

and now awak dah ade pengganti saye kan ? saye hope dye yang terbaik  untuk awak . hari tu kite ade sembang kan awak ? saye rindu nak dengar suare awak . awak mintak saye bagi awak ruang nak luahkan
ape yang awak rase .saye open je .

 saye dengar setiap ape yang awak cakap . awak cakap awak rindu saye . saye pun . awak suruh saye jangan carik lain . tunggu awak . memang saye pernah terpikir nak carik laen .
tapi saye still bagi ruang dalam hati saye untuk awak .

awak bukak balik cerite kite dulu . awak cakap saye tak macam orang lain . awak tanye saye , kalau awak nak saye balik ,saye bagi awak ruang tak .

ye awak , ruang dalam hati saye belum tertutup lagi untuk awak .
awak boleh masuk bile-2 mase je asalkan awak dah ready dan awak takkan buat hal macam dulu lagi .

esok nye kawan awak suruh saye call dye . dye cakap awak dah break pun dengan gf awak .
sebab saye . time tu saye terharu sangat-2 . dye cakap awak sayang saye .

dye nak tolong kite . saye tak pernah tolak . walaupun saye still ragu-2 lagi . berbaloi ke semue tu . girlfriend awak add saye dekat facebook . dye im saye . dye cakap dye still gf awak . waktu tu saye blank sangat . saye tatau nak buat ape .

awak tibe-2 senyap . last saye call awak , awak macam takde mud . sebab awak ingat status facebook saye hari tu untuk awak kan ? awak touching . tapi tak . tu bukan untuk awak . bile saye tanye kawan awak ,
die cakap dye taktau nak cakap macam mane . semue senyap terus macam tu je . perasaan saye orang buat macam sampah .

huh -.-'
seriously saye rase betul-2 dipermainkan kali niy . saye tak tau ape salah saye kat awak sampai awak buat saye macam ni . saye pun tak tau kenape saye sayang kan awak lagi sedangkan awak dah banyak kali sakitkan hati saye .

betullah , cinte tu bute . saye kalah lagi dengan cinte . tak pe lah . mungkin ni ujian untuk saye . saye hope awak jadikan saye perempuan yang terakhir menangis sebab awak . ape pun saye takkan berdendam dengan awak . saye tetap anggap awak kawan saye . awak jangan risau , cume bagi saye mase untuk buang perasaan sayang saye dekat awak and lepas tu saye akan buat macam biase :)


Azerul Tajuddin . jage diri :') once again , thank you .

p/s saye takkan lupe kan awak :')

"jika awak mencintai 2 orang sekaligus , pilih lah yang ke-2 kerane kalau awak mencintai yang pertame , tak mungkin akan wujud yang ke -2" :)

semoge awak bahagie ye sayang .

2 comments:

Rasyidah said...

warghhh~ agak pening nak phm ayat last tu. jika mncntai 2 org, pilih yg ke-2, sbb klau mncntai yg prtma, xkan wjud yg ke-2? tp, rse2 nye boleh phm. HEHE

Hanis Asyeera said...

haha . betul la . kalau kamo sayang 2 orang . kamo pilih la orang yang kedue . sebab . kalau kamo mncintai org yang pertame , tak mungkin akan wujud orang yang kedue kan ? hee