♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 9, 2011

Kau tau aku tetap sayangkan kau kan ? :')

Assalamualaikum readers :')

tengok niy ,


sweet kan ? tau-2 . ni lah kawan kite yang paling-2 kite sayang ,tatau kenape , jangan ditanye mengape ,
sebab jawapan die , aku tak tau kenape aku sayang kan anak pacik Yaacob sorang nih .
tapi , hari niy dye dah nak balek duduk dengan parents dye :'(

awal fom 1 kite stat kenal kan sayang ?
tapi time tu kau sombong , #kau pulak yg kene ea . hee
ye lah , kite kan dari sekolah laen-2 ,
bjumpe di sekolah yg laen :')

awal tahun fom 3 kite mule rapat ,
sebab sape ?
ye-2 , sebab ex boyfriend kite yang paling kite due sayang kan ?
sebab dorang aku mule kenal kau siape .
day by day , months by months ,
aku muke kenal Noor Sahrmiela Yaacob .

kau garang doe , HAHA !
tapi aku suke ,
mule-2 memang aku tak biase ,
tapi lame-2 aku tak heran pun bile kau marah aku .
aku buat muke tatahu je kan ? hee

tapi , dulu kite penah gadoh besa kan tembok ?
hm , silap aku , aku mintak maaf wey ,
serious aku yg silap .
then awal tahun fom 5 kite rapat balik :')
rapat yang paling rapat .
tak penah aku ade kawan se - RAPAT macam niy :')
seronok wey ,

kau dengan Umi selalu ade bile aku tengah susah .
SELALU wey ,
aku tak pernah rase jatuh pun bile aku dengan kau .
aku rase dihargai bile dengan kau ,
aku rase aku diperlukan :')

tapi skunk kau da nak duduk jauh-2 dengan aku kan ?
kau nak tinggalkan aku dekat sini sorang-2 kan ?
sape nak teman aku pegi first date bile aku dah ade boyfriend nanty weh ?
aku nak tanye siape bile nak tau lelaki macammane yang sesuai dengan aku ?
aku nak cerite bende-2 bodoh merepek dekat sape tembok ?
sape nak teman aku karoke 2 , 3 jam lagy ?
sape nak main buaian dengan aku dekat taman ?
sape nak minum Krushers dengan aku macam selalu ?
sape mie ? :'(

seriously , 17 tahun aku hidup ,
kau je yang larat buat semue ni dengan aku ,
setiap hari kite buat bende yang same pun kau tak pernah cakap kau bosan kan ?
aku pun , aku tak pernah bosan buat bende-2 yang kite selalu buat same-2 ,
every time yang kite habes kan rase kejap je kan ?
tapi yang aku respect pasal kau is , lawak aku je yang kau boleh faham . HAHA !
ape ke lurus sangat kau ni ,
tapi hebat kan aku ? B)
hee :)

babe , tadi kau wall aku , kau cakap kau nak gerak dah .
aku nak jumpe kau ,
aku nak bagi kau the last big hug ,
tapi aku jauh :'(
nak nanges aku rase bile kau cakap kau nak gerak dah .
cepat nye wey :'(

tembok , no matter what , no matter how ,
secelake se bangang mane pun kau ,
aku tetap sayang kau :'(
always remember that okay :D
kite akan kawan sampai aku mati ,
ingat ye sayang ,
jangan lupe aku dengan umi ,
always take care eh , jangan langgar tembok lagy tau .
bawak moto jangan pegang phone , simpan phone tu . INGAT !



tembok , aku sayang kau :'(

2 comments:

miela said...

aku syang kau jugak celaka.

Hanis Asyeera said...

aku tau tu . haha