♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 9, 2011

Cerite Jalan-2 ♥

Assalamualaikum readers-2 yang budiman :') # nak mengampu orang , bagi je kat aku xD

hari niy Syeera Rahman jalan-2 :D
okay , takde jalan mane pun ,
pegy Perlis je , tu pun sebab abang konvo ,
kalau tak memang memerap dekat ruma sahaja aku cuti niy --'
abang yang mane ?
alalala , abang kite yang pandai-2 macam kite niy lah . HAHA !


amek kamo , gamba fresh punye . HAHA !
k , gamba niy baru je amek time dekat Muzium Perlis tu ha ,
semad tak abng kite ? k , tak , macam CACAT -.-
k , seronok jugak dalam muzium tu ,
tapi biase lah kan "muzium" ,
balek-2 barang-2 arkeologi , tu je lah yang aku nampak pun .
tak besa mane pun muzium dye nih .
besa lagy Perak punye muzium .
cehh , bangge-2 kan , memang harus leww ;D








banyak lagy gamba tapi niy je yang senonoh untuk dimuat turun . HAHA !
k , gamba dekat atas niy gamba paling semad yang aku boleh berikan . cehh ! :P
semad lah kan ? well tengok la generasi siape kan ? :D

btw , aku rindu Mok sangat-2 weh :')
ish aku niy Mok nak rindu , MSMA pun nak rindu .
tamak bukan ?
dah tu , dorang due je la yang selalu teman aku . 
harus lah aku rindu bile dah berjauhan cenggini . HAHA !
ayat aku hari niy banyak mintak seliper buaye wey ,
kasik satu siket :p

okay readers malas nak story panjang-2 , tengok gamba pun dah tau seronok sangat dekat sini  kan ?
HAHA !

Mok ! Imy seriously . rindu nak mati nih :')
actually Mok tatau maksud "IMY" nih . HAHA ! ape la ke sopan sangat mok sorang niy kan .
bia kan die carik sendiri maksud ayat keramat bandar keramat ni xD

thanks bace ye sayang . kbaiii <3
if nampak Mok kite di mane-2 cakap kat die "Mok , balek sekarang ! Maghrib dah !" untuk kite eh ?
HAHA ! lalala ~

No comments: