♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 8, 2012

thank you for making me smile yunk :) ♥

                                                                      readers :)
ce tengok belog kite , da laen dah template dye . btw gamba-2 tepi ni ---->
kite TERPAKSE remove haha , amboii , TERPAKSE kan . ye lahh .blog ni dulu nampak macam tin sardin , kalau boleh semue gamba nak letak . tapi dun worry , awak-2 semue tetap dalam hati kite ni . cecece haha .
lagu belog sepertinye sedih-2 menagih cinte dan mengenang orang lame wahh , haha . tapi lagu belog ni takde kene mengene dengan aku pun . bersih dari tuduhan dalam lirik 'someone like you' kan . oh tidak , mustahil saye mahu kan teman lelaki yang seperti dulu . honestly , mintak simpang malaikat empat puluh empat :)
yang sekarang punye pun dah terbaik dah walaupun tidak lah sempurne . wewitt , yunk , orang puji awak niy wink-2 . HAHA !

hari niy kite shift malam dan siang kite 'PERCUMA" amboii , apakah ? okay , free , dalam bahasa laen nya LAPANG , BEBAS . haha . bosan wa cakap lu , menjadi lepasan SPM bukan lah indah seperti yang digambarkan . tapi aku punye life lepas SPM semad jugak lah . haha . betul . schedule sume penuh . cume bile dah keje ni terikat sikit dengan jadual keje lah kan . btw , aku seronok dengan life sekarang . alhamdulillah lah kan ? :)

kite rindu Shamrin Aris -.-

yunk , orang rindu awak . rindu sangat niy -.-
eh-2 kite ingat lagy pakwe kite anta text cenggini :


- 7 Jan 23.13 pm-
"awak , dah pukul 11 niy , saye nak tido da sebab esok pagi ade training lagi , tapi sebelum tido saye nak dengar suare awak boleh ? kalau tak dengar suare awak sehari  tak boleh la :) "
 
atototo , omey kan pakwe kite ? haha julung-2 kalinya Shamrin Aris sweet mweet macam ni okay ;)

lepas tu kan , ade satu hari tu , aku balek keje then aku text dye nak tau la kot-2 da tido ke pakwe sorang ni kan . jenuh tunggu tapi tak reply-2 pun , agak dah , memang tido habes die niy . aku pun call la kan konon nak majok . haha . angkat pulak sayang sorang ni kan , die cakap die belom tido lagy , aku pun ajak dye texting sementare tunggu ayah amek aku balik . dan , dan , bile aku bace text yang dye anta , terharu habes wey . haha

" yang tadi syg mesej tu saye belom tido lagi , saje nak suruh awak call sebab nak dengar suare awak . bijak tak ? :D " 

sweet pakwe aku ni rupenye :') haha , comel gile wey , sengih sorang-2 aku bace text dye tu . aww~ HAHA !
yunk-2 orang pun sayang awak jugak . tapi orang lagi-2 rindu dekat awak :D

3 comments:

awa najwa :) said...

cehh ! awok kita jeles lha . pakwe awok sweet gitu :))

Hanis Asyeera said...

haha kan ? terharu habes . tape-2 nanti awok mesti dapat yang sweet-2 jugok ;)

awa najwa :) said...

hihiw ! amin . kita hope mcm tu jugak . cehh ! gedik :)