♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 15, 2011

Need to move on but i'm not enough strong like him :'(

Salam readers :)

Hari niy kan , kite kan , pegi kan , jalanjalan . *Manje tak kite ? xD

hmm , tapi malas nak story pasal picnic ptg tadi .

 sebab gamba yang penuh tak ade lagi .

ade dekat cik Miela .

hari ini nak cerita cerita pasal kite je . sebab kan , ramai org tanye .

 'Hey , how's life ? Best single ?'

HAHA ! dorang perli aku nihh . tapi peduli ape kan ?

seriously , skarang aku dah move on ,

tapi kadangkadang tu ENCIK RINDU datang melande .

so terpakse la bazirkan airmata untuk bende yg dh pergi lagi .

nak buat macam mane kan ?

 bukan aku yang nak .

entah la , aku pun tatau macam mane . saba je lah . :)

tapi untunglah aku , ramai kawan sapot :D ---------->

tapi , bile kat rumah mule lah hilang arah , sikit2 rindu .

nak dengar lagu jiwang ta bole , nak tengok cerita cinte ta bole .

payah oh !

hee , dah la , ta mo tension :)  aku terime takdir ni .

readers , doakan utk kite eh :)

kite doakan readers semue happy , success , and always have luck

 dalam dunie and akhirat . lafchuu guys .

p/s : tibetibe terindu dekat die . macam mane nih ? -.-'

2 comments:

cik fyza said...

anggap saja si dia pergi sbb si dia belum cukup yang terbaik utk kita.. dan ada seseorang yg lebih baik sdg mnunggu kita kat luar sana.. keep praying to meet the best hunn :)

Hanis Asyeera said...

thank you cik fyza :) tu lah kan ? lagipun mude lagi nih :D seriously thanx a lot :D

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys