♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 5, 2011

Awak putus cinte ? KLIK SINI okay ? :D

Assalamualaikum readers . . wehh tile entry tak boleh bla kan ? hee~ saje je buat entry nihh  . sebab aku ade bace blog seorang nih dye macam suffered gila lepas putus cinta . okay . jujur . mine lagy terokk daripade awak okay ? *ex bf :) nak share story jugak boleh ? sebab saye tak nak tengok awak sedih lagy *eh , macam die nak bace jea . Cik NABILAH KALIL post niyy saye nak bagy kat awak . even kite tak kenal tapy saye suke nak share story dengan awak . *kalaw awak bace . kalaw tak , tak pe la . hee~

dulu saye pon macam awak . ade bf . sayang gila vavi . my soul my heart my everything bagai . die buli saye macam mane pon saye tetap sayang . really . sayang sangatsangat . kene maki macam mane sekali pon saye tetap setie dengan die . sampai kan family saye tak bagi saye 'kawan' dengan die dah . sedih . :( tapy saye tak nak . die nyawe saye waktu tu . macam mane saye nak tinggal kan die ? saye tak boleh .

sampai la satu hari tu , haty saye dah tak tahan . saye amik keputusan untuk tinggalkan die . walaupun hati saye masih sayang kan die . sangatsangat . saye tau die pon susah nak lepas kan saye sebab kiteorang dah due tahon . *awak berape lame ek dgan ex awak ? saye tatawu . hee~ die pulang kan semue barangbarang yang saye penah bagi dulu . dengan pursepurse dye sekali . menangis saye bace surat die . saye tak boleh kalau die tak de .

kiteorang cube jadi kawan . tapi tak boleh . saye still sayang kan die lebih dari seorang kawan . saye perlukan die lebih dari kawan . kiteorang cube couple balik . tapi saye tak boleh terima . banyak alasan saye untuk tu . hati saye dah sakit sangatsangat . jaoh dalam haty saye , saye sayang die sangatsangat . :'(

saye dah tak nak sekse hati saye lagi . saye amik keputusan nak buang die jaohjaoh walaupun haty saye saket . hati saye ta mampu . saye tuka number . tapy saye sengaje hantar mesej tak penting dekat die sebab saye na die tau saye tuka number . saye delete die dekat fb . ye , saye tau saye tipu perasaan saye . waktu tu saye memang tak de life . ape yang saye buat semue tak kene . saye nampak die . saye rindu die . saye nak die . tapi saye tak boleh . die jahat . die buli saye . tapi kenape die cakap die sayang saye ?

tiaptiap hari die contact saye . die call saye . tapi saye tak angkat . die text saye . tapi saye tak reply . *tapi ex awak langsung tak cntct kan . saye tau . tapy tak pe . keep readingg :)  saye ingat lagy last mesej dye . "HATI SYE TETAP UNTUK AWAK SAMPAI BILEBILE ." tapi satu hari saye nampak die date dengan sorang perempuan . and waktu tu pon saye dah ade pengganti . haty saye cemburu . terkilan . kenape die hantar text macam tu kalau die tak boleh buat ? kalaw betol die sayang saye mesti die tunggu saye kan ? mesti die buat saye sayang die balik kan ?

saye purepure kuat . ikot kan haty saye nak nanges sangatsangat . saye cemburu . . die cakap dekat saye . .

bersambungg . *ta boley story semue . panjang sangat . nanty bace entry seterusnye okay .

2 comments:

fawzeah zea said...

nak bca lgi,,,huhuhuhu nnt bla da ada smbungan bgi tahu ye ;)

Hanis Asyeera said...

okay okay :)