♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 5, 2011

Awak putus cinte ? KLIK SINI okay ? :D part 2

Die tak cakap apeape pon . ye lah busyy dengan awex baru kan ? saye cemburu bile kawankawan saye cerite dekat saye pasal die dengan awex dye . saye saket telinge bile orang tanye pasal saye dengan die . saye nk lupe kan die . saye nak buang die jaohjaoh . memang susah . tapi saye nak . saye nak sangat . saye nak ade life balik . tapi saye tengok awak susah ak lupe kan die ? saye faham . saye penah rase . *eh cam over pulak aku ni wehh . HAHA ! bia la .

tipu la kan saye boleh lupe kan die ? memang tak la . tapi sekurang kurang nye perasaan sayang tu dah tak ade . dah tak sekuat dulu . rindu ? ohh selalu . memang rindu . tapi itu hakikat . :)

sekarang saye rase saye dah kuat . ye , saye memang benci die . benci sangatsangat . sebab die jahat . die tipu saye . saye geram . saye ade bf baru dan saye cube jadi diri saye . saye cube tak buat kesilapan yang penah saye buat dulu . dan sekarang saye ade LIFE ! :D

awakawak , kalaw awak putus cinte kan :

1 . jangan buat bende yang siesie . cth : tak makan , tak tido , bunuh diri , carik penyakit .dan perkare yang sebodoh dengan nye .

2 . amek satu hari untuk nanges sepuaspuasnye . nanges sampai tak ternanges dah . lepas tu dah . jangan nanges lagi .

3 . list kan perangai buruk ex awak lepas tu bakar kertas tu .

4 . jangan tengok cerite cinte okayy . pegy tengok cerite kartun macam HAGEMARU ke . walaupon macam bodoh tapi at least kite tak sedih :)

5 . ajak family jalanjalan . pegy lah manemane tempat yang tak pernah pegy dengan familyy .

6 . tido awal . *kalaw tido lambat nty mesti teringat kenangan dedulu kan ? tau dah . :)

7 . ajak kawankawan lepak . lepas tu kutuk ex sekutuk kutuk nye . *memang la dose . tapy tu je care dye . hee~

ha , banyak lagyy . tapy buat la skitsikit okay . ingat ! jangan give up :D saye dah cube . dan saye berjaye . *cehh , macam ape je . tapi betoll . :) gud luck okayy . .

2 comments:

ieqa muchux ! said...

so cuwitt larh sis..btw perlu kea kutuk si dia sekutuk kutuknye ??

Hanis Asyeera said...

yup :) puas hatyy . really . try la :D