♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, March 20, 2011

S E K O L A H

Ohh , hell . sekolah dah mule mengintai . hee~ shit ! benci . . ta bole ke kalaw pegy sekolah , then belaja ape yang kite suke je ? yang ta suke bole balekk . *suruh bapak kaw buad sekolah sebelah umah kaw eh pompuan . haha ! k , actlly , mmg ta saba nak pegy sekolah . i ade agenda tersendiri yang di rindui . ngee~ homework ? err , dah semingu tak jenguk beg sekolah . agaknye dah basi kot bukubuku dalam tu . haha ! *terok lah kw pompuan = =' lepas niyh ta dapat  nak online sukesuki macam nih . wuu :'( well , utk ke seribu kali nye nak bagthu , aku nih SPM VICTIM yeah ! fishh . .

2 comments:

W said...

sabar jee. dah habis skola nnti, msti rindu skolah.
*rindu skolah je, bukan rindu hw. haha

Hanis Asyeera said...

haha . aah . ramai orang cakap macam tu . :)