♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 28, 2011

♥Trouble are The FRIENDS♥

*NOOR SHARMIELA & TENGKU SHARIFAH NUREHSAN . aku pulakk nk buat post pasal geng gossip kite ehh . . :D
ehem , hye readers . . amat jarang menupdate blog skarang . busy saye mungkin*ayat aku tak brape betol sejak kne drop ngn cikgu bm dalam kelass . hahaha . post kali nihh special untuk classmates yang rawk ! :D selamat membace . .


Ni geng gossip yang pertame skalyy . holding full name Tengku Sharifah Nurehsan . . dah clasmate kan . . so haruslah sebaye dengan aku . dye sudahh di TAKEN oke . hahaha perlu ye diberitahu . :P actlly dlu kteorg lgsung tak rpat . and mybe dye rase kdatangn dye wktu form 4 kat skola aku kurg di smbut baek oleh aku . *ecece skema ayat aku . sory lahh syg . . tapi skrg kiteorg dah jd geng gossip oke . hahaha . gempak doee .macam2 bnde lah yg diumpat kan . . motif ? puaskan hatyy sendiri . ;p tengs ehh kaw sudi kawan dengn aku yg kuno nihh . hahahaha , <3 u more . .
Yang ni pulak kawan baek aku waktu fom 3 . skunk ni pon baek jugak . tak penah jahat ponn . :P dulu dye ad boyfie . . tp skrg tade . maybe jodoh tade . tape . saba ehh yunxx . . dye dgn Tengku nihh dok blakang aku je dalam kelas . so kalaw ade bahan nak buat gossip aku pon rotate lah diri aku ke blakang . hebat kan aku ? siap rotaterotate bagai . nak gossip punye pasal . haha . ha , name dye ? Noor Sharmiela . putih melepak orangnye . comel2 gitu . . hehe . syang kaw lah .
yang terakhir . Sharmin Amira . . dye nih wakil ahli surga . *surga wehh . dalam geng kiteorang . . hahaha . dye lah ustazah yg disegani tuhh . sockhand bagai . hahaha . dye ni kering kan ? tapyy nafsu makan mengalahkan Loges . classmate kelas aku yang kilogram nye mencecah 3 angke . wahhhh . :o jahat mulut aku . hahaha . dye nih dah la kuat makan , kuat nyanyi .kuat tido . and paling penting kuat gossip yee . GOSSIP . :p . haruslah kne gossip . .
*thats all readers . . weh kaorang yg kat atas tuhh . aku sayang korang ketatketat taww . :*
tengs sudi membace . :D

3 comments:

miela said...

sayang ko jgak !
ko lah kwan y aku caye

tengku sharifah ;] said...

iloveyoumooore baby <3

Hanis Asyeera said...

miela : tengss i do trust u too . .
tempu ; always :)