♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 26, 2011

Nak Bercerite ---> Double 'S'



Readers :)

ehem-2 suwid je kan due orang atas tu ;)
okay tau , HAHA !
hari niy saje mengade nak update belog pasal kawan sorang niy ^^
k , sebelum tu , sheera sayang , sorry hari tu remove gamba kamo dengan Syahmi syg kamo niy .
hari tu edit belog , so remove lah semue .
then bile nak letak balek kite lupe yang gamba kamo ade dalam pendrive Piqa .
pendrive tu pulak tertinggal kat kampung .
hehe . soryy okay syg ? ^^

okay , holding full name Nur Shaheera binti Shazali , if im not mistaken HAHA !
pakwe dye pulaks Muhd Syahmi bin Shukri Tai .
kay , aku pun ta sure cmne nak eja name ayah dye nih .
betul la kot kan ^^
both sebaye aku okay :)
maseh mude , kacak , anggun begaye bagai . hee well well . kawan sape kan ^^

actually aku suke je tengok dorang due niy ,
both 'PAPAN' haha !
atlit pulak kan . harus jage badan . ceh-2 xD
sweet habes kan .
pakwe Sheera niy asal Kelantan .
satu seperjuangan dengan pakwe kite lah kire nye . HAHA ! ayat mintak kaki nehh .
Syahmi ni kire budak HOT lah kat sekolah . lalala :P
ye weh , atlitkan .
dekat sekolah bebudak atlit la orang pandang pun .
budak-2 nerd niy tolak ketepi kejap . HAHA !

tambah-2 Syahmi nih atlit kebangsaan pulakkan .
memang membuke mate orang kat sekolah la cite dye . HAHA !
dulu-2 aku teringin sangat nak dengar si Syahmi ni cakap Kelantan banyak-2 .
tapi ye lah . dye budak HOT ,
segan lah aku nak tego kan .
tapi bile dapat tau dye ni couple dengan kawan aku .
dengan sepantas kilat aku suruh dye cakap Kelantan dengan aku ^^
memang hebat dye berkate-2 .
tapi dye ni mcm pemalu such thing . tape lah , awex cun kan .
harus lah pemalu sikit . HAHA ! xD

seriously , suke habes tengok dorang due ni .
dorang couple pun tade kecoh-2 satu dunie .
tade over-2 . sheera tu pun tade lak aku tengok dye bangge-2 dapat atlit kebangsaan nuhh .
*cehh , puji habes ni xD

okay , tu je . tanak puji lebih-2 , t kembang sangat . parah pulak HAHA !
btw , Sheera , iloveyou walaupun kite tade rapat sangat , walaupun kau garang macam singe . hee ^^
kalau Syahmi jahat-2 dengan kau , kau halo-2 je aku ,
kite due berdebat dengan dye pakai bahase Kelantan okayy !
tengok sape handal . HAHA !

k readers , thanks membace . lafchuu <3

2 comments:

Rasyidah said...

Uishh! Dorang couple? Wah! Mmg HOT Syahmi ni. Tahniah ye. HEHE :D

Hanis Asyeera said...

eh ? baru tau ? haha .