♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 30, 2011

Perempuan P E L I K :D

Heyy sayangg . ape kaw tules dekat blog kaw ? aku ta pandai jage bf ? ohh , yaa . aku ta macam kaw . kemaruk sangat nak ber'couple' . eh sebenta , aku yang ta reti jage balak ke , kaw yang menggedik menggatal ? kalaw kaw ta layan bende ta kan jady la menatang :) kaw cakap aku kecoh ? eh mati lah . . memang aku suke kecoh pon . ade masaalah ke jelita ?*haha ! muntah kejap .

 aku kecohh pon dengan balak aku sendiri wehh . bukan dengan balak kaw . eh silap . husband u lah ! *nampak sangat kaw kemaruk jantan . ;) haihh , kaw nak kecoh sebab jantan ? soryy , aku bukan style cenggitu . style aku , kaw nak dye kaw amek . :) dah . . kaw tules kat blog kaw ta na lak dengan balak aku . yaa . tapy kaw menggedik gak dengan dye . alalala , balak kaw ta kesah ehh kaw cntact lelaky laen ? *ohh memahami sungguh dengan kaw yg jenis cenggitu kan ? aku bukan na gadoh sebab jantan wehh . tapy aku ta puas haty kaw sebuk semak dalam hal aku .  kaw cakap bf aku still sayang kaw ? untung la ade orang sayang . HAHA ! errrrr . . tak salah pon sayangmenyayang . . well , balak aku memang suke amalkan nilainilai murni . hebad kan ? HUSBAND kaw ade ? HAHA !

           listen here darla , kaw nak gadoh dengan aku ? kaw silap la . aku dah cakap , bukan style aku . :) soryy , mak saye cakap , jangan gadoh sebab lelaki . malu . *eh tapy kaw buad lah sayangg . means kaw . . . ? hee~ ;D

2 comments:

miela said...

aku LIKE SANGATSANGAT ! 10 KALI GANDE !

Hanis Asyeera said...

HAHA ! sebab tu aku sayang kaw . :*