♥ Cerita dari Hatyy . fm ♥

♥ Perfect Two ♥

Daisypath Anniversary tickers

♥Usia blog saya♥

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 14, 2011

Friends :)



Holla :D . post kali nihh aku nak cite pasal kawankawan :D . feveret part akuhh . :D . nak bace ? tak nak tape . kalau nak nah amik reward nihh . *muahx . ngehh :P cmne nak stat ehh ? oke2 . 3 , 2 , 1 . mule ! haha *gile. um aku nihh actlly dari kecik tade bestie . tataw npe . mybe sbb aku nih bukan ke arah ke bestie-an kot . haha . lagi pun aku nihh bukan nye suke puak2 sangat , ala mcam korang wat kat kelas lahh . budakbudak hot geng dengan budakbudak hot . yang kaye dengan yang kaye . yang Poyo tetap setie dengan geng poyo . hahahaha . *terase bang . tape . kalau tak nak bace sile close ini blog yaa . trimass :D so aku nihh kalau berkawan rembat je mane yg sempat .haha . tapi kan kalau yang sombongsombong tuhh sory lahh aku nak join . menyampahh tahu ? tergedikgedik . harus lah aku benci . hahaha . ;) um sambongg balekk . pade aku lah kann . bia lah kaorang tuh macam mane sekali pon yang penting tak perlu SOMBONG . jelas ? tak perlu SOMBONG  dan BAJET GOOD . sebab aku nih pembenci terhebat kaw yang sombongg tuhh . sekali kaw sombong dengan aku memang aku kutok habess . muahahaha . padan muke kaww ! ;D*kejam doe aku nihh . haha kan ? kan ? then untuk kaorangkaorang yang ta sombong and sporting habess dengan aku terima kaseh lahh . :D jasamu ku kenang . *ecece . sengall . hah , ni aku nak cakap sal si poyo tuh . wehh menyampah doe tengok kaw dalam kelass . menyemakk habess . sumpahh benci . bajet lahh kaw . lepuk kangg nanges . hahaha . soryy yeah anda , si poyo tak akn pernah jadi kegemaran sesiape ponn . jelass ? SESIAPE PONN . :D . oke . tamat sudah coretan saye ni . terima kaseh kerane kesudian membaca . hahaha. *winkwink .

2 comments:

miela said...

aku ingat kw nk cte sal bestie kaw . upenye ktuk geng2 poyo segale . hahah .tp , aku LIKE !

Hanis Asyeera said...

HAHA . aku tade bestie(bestai)haha . aku suke mebe2 cm bese . kaw like ? tag la bhaii . :P